Breaking news

Monica Anghel, certată de tatăl ei pentru că se răstește la Seleși

loading...

Monica Anghel nu mai are voie să se răstească la prezentatorul Cosmin Seleși, în emisiune, la Te cunosc de undeva!, pentru că una dintre cele mai apropiate persoane din viața ei i-a interzis acest lucru.

monica anghel - antena 1Așa se face că jurata a trebuit să se conformeze, chiar dacă, uneori, în show, Cosmin o “confundă” în mod intenționat pe Monica Anghel cu alte personalități ale muzicii românești .

Nu mai pot să ridic tonul la Cosmin, pentru că m-a certat tata. Și mi-a spus să nu mă mai iau de el”, a declarat jurata de la Te cunosc de undeva!

Cât de mult va rezista Monica tentației de a-i răspunde cu o replică tăioasă lui Cosmin, vedeți sâmbătă, 15 martie, de la ora 20.30, la Te cunosc de undeva!

Când nu jurizează la Te cunosc de undeva, Monica Anghel se pune cu blondele lui Negru. Artista, alături de Connect-R şi Maria Cârneci sunt invitaţii lui Dan Negru din ultima ediţie a acestui sezon al celui mai longeviv quiz show al momentului, „Te pui cu blondele?”, motiv pentru care, Negru a ridicat ştacheta şi le-a pregătit celor din platou cele mai dificile întrebări de cultură generală.

Odată cu răspunsurile pe care le dau, invitaţii nu pot rezista tentaţiei de a dezvălui poveştile inedite, dar şi cele mai frumoase momente din viaţa lor. Dovadă stau declaraţiile Monicăi Anghel, jurată la „Te cunosc de undeva!”, care descriu momentele din perioada sarcinii în care soţul artistei se juca cu copilul: „Soţul meu punea o lanternă pe burtică, iar copilul vedea lumina pentru că eram însărcinată în 30 de săptămâni, perioadă în care fătul distinge lumina, iar în momentul în care el lovea cu piciorul şi îl atenţionam pe soţul meu, copilaşul se muta în cealaltă parte, astfel că nu mai simţea nicio lovitură”, povesteşte Monica Anghel.

Întregul moment pe care Monica l-a povestit l-a emoţionat pe Connect-R, proaspăt tătic, şi l-a determinat să povestească una dintre cele mai inedite întâmplări pe care le-a trăit alături de soţia sa atunci când era în perioada sarcinii. Toate acestea vor putea fi urmărite la „Te pui cu blondele?” miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata