Breaking news

Mona Segall mută vedetele Pro TV la Antena 1

loading...

Mona Segall, celebrul producător al show-urilor de renume ale Pro TV, se mută cu echipa și o parte din vedetele televiziunii, la rivalii de la Antena 1.

mona segall - pro tv - antena 1PRO TV se destramă pe bucăți. Plecările vedetelor și oamenilor importanți din spatele camerelor de filmat, migrează masiv către Antena 1. După plecarea lui Adrian Sârbu, cea mai răsunătoare demisie din Pro TV este cea a Monei Segall, producătorul celor mai bune show-uri din ultimii 20 de ani.

Mona Segall a negociat cu trustul Antena Group mutarea cu tot cu echipă și vedete precum Loredana, Pavel Bartoș și Smiley.

Mutarea producătorului general al Pro TV, la Antena 1, a fost confirmată oficial de Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group: Mă bucură faptul că o echipă atât de valoroasă în producţia de televiziune, precum cea a Monei Segall, a ales să vină la Antena 1. Porţile Antenei 1 sunt mereu deschise pentru cei mai buni, iar Mona Segall face parte din această categorie de profesionişti. Chiar dacă până acum a însemnat pentru noi competiţie, nu am putut să nu admir intuiţia şi rezultatele muncii acesteia. Producţiile Monei au reprezentat mereu un impuls pentru noi, o competiţie sănătoasă. Am încrederea că alăturându-se echipei noastre, Mona Segall va avea o contribuţie importantă în pasul următor al celei mai importante platforme de divertisment de pe piaţă. De altfel, ceea ce a diferenţiat întotdeauna Antena 1 de alte televiziuni este importantă pe care o acordă echipei – noi preţuim, mai mult decât orice, oamenii. Obiectivul nostru principal este să oferim publicului şi partenerilor noştri cea mai bună opţiune în materie de TV entertainment.

Producătoarea TV Mona Segall, realizatoare a emisiunilor “Dansez pentru ţine” şi “Românii au talent” a declarat: Televiziunea a fost întotdeauna prima mea opţiune şi aşa va rămâne! Am ales Antena 1 pentru că avem aceeaşi viziune despre ce înseamnă spectacol, show, entertainment, televiziune şi am convingerea că împreună vom crea cea mai mare platforma de divertisment de pe piaţă. Îmi doresc să fac multe lucruri frumoase aici, aducând un plus de valoare echipei de profesionişti ai Antenei!

Mona Segall se va ocupa astfel de X Factor România 2014, încercând să-l aducă la nivelul de succes și audiență ca și Vocea României.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata