Breaking news

Moise Guran s-a mutat cu tot cu BiziDay de la TVR la Digi 24

loading...

Moise Guran este cea mai nou achiziție a postului de știri Digi 24, la început de toamnă. Fostul Antensit și apoi TVR-ist, a ajuns în ograda celor de la Digi unde de luni până joi va realiza emisiunea ”Biziday”.

moise guran - digi 24Toate cifrele, toate deciziile despre care ştii că sunt esenţiale, dar care par de neînţeles, capătă sens. Din 14 septembrie, de la ora 22.00, Moise Guran traduce economia la Digi24. Va fi “Biziday” de luni până joi.

Şi tot Moise Guran redeschide “Clubul celor care muncesc în România”, un program care îţi arată cum bunăstarea din jurul tău e fix în mâinile tale.

Digi24 este o televiziune care nu face compromisuri cu telespectatorul pentru audiență. Aceasta a fost cel mai important şi mai puternic argument. În plus, din punct de vedere tehnic, este mult peste toate celelalte televiziuni. A trebuit să învățăm, într-un timp scurt, să folosim resursele uriașe ale DIGI, dar și să respectăm proceduri specifice unei corporații”, spune Moise Guran.

Venirea lui Moise Guran în echipa Digi24 e parte din promisiunea postului: aceea de a oferi telespectatorilor informaţie cât mai diversă, mai completă şi, mai presus de orice, nealterată.

 „Pentru mine, Digi24 este un model de comunicare civilizată de care telespectatorii au nevoie. Digi24 este chiar foarte diferit de celelalte televiziuni de știri din România. Pentru echipa Biziday, acest lucru a contat, în mod evident, mai mult decât partea tehnică”, spune Moise Guran.

Aşadar, din 14 septembrie, de la ora 22.00, cele mai importante informaţii economice şi, mai ales, decodarea lor sunt la Digi24.  

Biziday este o emisiune pentru cei 500 de mii de romani interesaţi de economie, dar și pentru restul de 18 milioane și jumătate. Țara se schimbă lent, dar se schimbă. Dacă aș vrea să fac audiență cu orice preţ, ar trebui să le spun românilor ceea ce doresc să audă, să le confirm simpatiile sau antipatiile. Dar astfel nu aş ajuta pe nimeni să evolueze. Prefer să le spun românilor ceea ce poate nu vor să audă, să le pun probleme, să-i forțez să gândească fiecare cu capul lui. Spiritul critic și dialogul civilizat sunt instrumentele pentru evoluție, chiar dacă, la un moment dat, ca telespectator, ai prefera să te uiți la circ sau să vezi cum e înjurat la televizor un personaj care ție nu-ți place”, spune Moise Guran.

Venirea lui Moise Guran la Digi 24 îi dă emoții lui Stelian Muscalu, cel care realizează emisiunea economică ”Business Club”, la Digi 24.

moise guran

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata