Breaking news

MO şi F.O.C.A. doi roboţi ce fac senzaţie pe net – Video

loading...
0 22

Un serial comic ce are ca protagonişti doi roboţi face senzaţie pe internet. Cele două personaje ale serialului intitulat “Robotzi” sunt MO şi F.O.CA.

robotziConversaţia dintre cei doi roboţi stârneşte hohote de rârs încă de la primele secunde ale discuţiei. Serialul se bucură de un real succes pe internet, reuşind să adune în doar câteva luni de la lansare, peste jumătate de milion de vizualizări numai pe youtube cât şi zeci de mii de comentarii pozitive.

Serialul realizat de site-ul creativemonkeyz.com are deja şapte episoade. În fiecare episod personajele dezbat teme diferite, toate pline de umor  ce nu te lasă indiferent, ba din contră reuşesc să te facă să râzi cu poftă de discuţia celor doi roboţi.

În episodul O, intitulat “Tatuaj”, MO şi FOCA discută despre tatuajul sub formă de buton pe care şi l-a făcut MO. Acesta îl roagă pe FOCA să apese pe tautaj să vadă ce se întâmplă. După mai multe insistenţe, FOCA apasă şi…..surpriză MO explodează…cu stropi.

În episodul 1, Mo îl roagă pe FOCĂ să îi dea un pahar cu vin şi că promite să nu se îmbete spunând că de nu să i se ardă sursa. În cel mai recent episod intitulat “Paralele” cei doi roboţi devin pitzipoance. Dialogul este unul colorat asemănător cu cel din zilele noastre.

Nu vă rămâne decât să urmăriţi cele şapte episoade şi să vedeţi discuţiile amuzante dintre cei doi roboţi.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata