Breaking news

Misha își imită soțul la show-ul “Te cunosc de undeva!”

loading...

Misha va avea parte de o mare surpriză în prima ediție a show-ului, când va trebui să-l imite pe… soțul ei, Connect-R. Pentru a fi în formă, Misha a slăbit patru kilograme, pentru “Te cunosc de undeva!”.

misha-connect-rPentru că și-a dorit să arate foarte bine la “Te cunosc de undeva!”, show în care va apărea, din 10 septembrie, de la ora 20.00, în postura de concurentă, Misha a început să țină o cură de slăbire cu ceva vreme înainte ca filmările pentru cel de-al zecelea sezon să înceapă. “Am slăbit vreo patru kilograme. Ce metodă am folosit? N-am mâncat!”, spune, zâmbind, soția lui Connect-R.

Frumoasa cântăreață mărturisește că va accepta cu bucurie orice provocare îi va oferi ruleta personajelor. Îi este teamă însă că nu se va simți foarte confortabil dacă va trebui să poarte lentilele de contact. “Cred că-mi va fi greu cu lentilele de contact. N-am mai purtat niciodată”, spune Misha.

Mi-a picat un personaj care cred că nu mă avantajează foarte tare: soțul meu (râde). Am repetat cu el o singură dată, acasă, cu pianul, pentru că mi-a fost mai simplu să-l studiez singură, urmărindu-l în videoclip. Mi-a fost destul de greu să mă detașez de el ca soț și să-l privesc doar ca pe un artist. Am emoții și cred că o să-mi fie un pic cam greu”, spune Misha, pe numele ei din buletin, Mihaela Marina Mihalache.

Cum va reacționa aceasta când pe scenă, alături de ea, va apărea Connect-R, pe care-l știa acasă cu fetița, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, de la ora 20.00, în prima ediție a noului sezon “Te cunosc de undeva!”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata