Breaking news

Mireşa Vaşadi pregăteşte la TVR 2, surprize şi ediţii speciale la Arta fericirii

loading...

Cu ocazia desfăşurării (în perioada 2-8 noiembrie 2015) a celei de-a 11-a ediţii a “Săptămânii PSI”, Mirela Vaşadi şi echipa emisiunii Arta fericirii au oferit – şi continuă şi în ediţiile viitoare – întâlniri cu o parte dintre personalităţile care urmează să conferenţieze în cadrul Săptămânii PSI.

Mirela VASADI1Până acum, nume mari precum profesorul universitar doctor Vasile Dem Zamfirescu, părintele psihanalizei româneşti, profesorul universitar doctor Daniel David, fondatorul Departamentului de Psihologie Clinică şi Psihoterapie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, din Cluj-Napoca, sau dr. Diana Vasile, preşedintele Institutului pentru Studiul şi Tratamentul Traumei au fost deja invitaţii Mirelei Vaşadi la Arta fericirii.

În continuare, săptămâna viitoare puteţi urmări o ediţie dedicată în totalitate parenting-ului în care psihoterapeuta Anca Munteanu va aduce în faţa telespectatorilor TVR 2 temele pe care le va dezbate şi în conferinţa din cadrul evenimentului sus amintit. Şi tot la Arta fericirii veţi afla, cât de curând, secretele decriptării minciunilor, direct de la un profiler CIA, profesorul asociat dr. Ion Duvac, psiholog şi coach Psychological Profiler.

Este o perioadă extrem de încărcată pentru Mirela Vaşadi şi echipa emisiunii Arta fericirii care lucrează la foc continuu nu numai pentru transmisiunile zilnice de la ora 13.20, dar şi la pregătirea a 8 ediţii speciale pentru perioada Sărbătorilor de iarnă.

Iar din 2 noiembrie, cei care nu au posibilitatea de a urmări emisiunea Arta Fericirii de la ora 13.20, pot viziona fiecare ediţie în reluare a doua zi dimineaţa, de la ora 8.10.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata