Breaking news

Mirela Vașadi și Octavia Negre, în probe la Digi 24

loading...

Octavia Negre și Mirela Vașadi, șomere de luni bune, au mers în aceste zile să dea probe ca prezentatoare de știri la Digi 24.

octavia negre si mirela vasadiMirela Vașadi și Octavia Negre vor să guste din borcanul cu miere al Digi 24. Surse din cadrul Digi 24 au confirmat pentru exclusivNEWS.ro, faptul că cele două jurnaliste au dat probe video pentru postul de prezentator știri.

Rămasă fără job, după neinspirata decizie de a pleca de la Realitatea TV la Money TV, Mirela Vașadi are mari șanse să ajungă la pupitrul știrilor Digi 24. Un cuvânt greu de spus îl va avea însă fostul ei coleg de la Realitatea, Cosmin Prelipceanu, actual redactor șef la Digi 24.

Octavia Negre, fostă și ea angajată la Realitatea TV, își caută de lucru, după ce în 2012 a fost dată afară de la Giga TV, unde prezenta știri alături de Dan Boanță.

Cele două nu sunt singurele care vin să dea probe de angajare la Digi 24. În ultima perioadă la televiziunea de știri a RCS&RDS este o nebunie generală.

Reporterii sunt dați afară pe capete fără nicio explicație, contractele se reînoiesc pentru unii și la o lună. Fapt ce crește tensiunea în sânul echipei Digi 24 din cauza nesiguranței locului de muncă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata