Breaking news

Mircea Badea îi ia locul lui Bendeac la iComedy

loading...

Bendeac primește încă o lovitură dură din partea Antenelor. Dușmanul său numărul unu din trust, Mircea Badea îi va lua locul la emisiunea iComedy.

mircea badea si mikey hashBendeac va face o criză de nervi când va afla cu cine a fost înlocuit la emisiunea iComedy. Mircea Badea va prezenta emisiunea iComedy, în locul lui Mihai Bendeac.

Realizatorul emisiunii “În gura presei” va prezenta alături de Mikey Hash ediția din 22 noiembrie, care se va difuza de la ora 20.30, la Antena 1.

Va fi o ediție explozivă, în care Mircea și Mikey își vor “arunca” replici tăioase, se vor lua peste picior și se vor “împunge” pe marginea mai multor subiecte.

Ne-am tot tachinat. Și ne dăm replici tăioase, o să vedeți”, spune Mikey Hash. Replici care, în mare parte, nu se regăseau în scenariu. Și asta  pentru că Mircea, un om spontan și imprevizibil, nu poate fi împiedicat să se manifeste așa cum simte.

De altfel, Mircea recunoaște, în stilu-i caracteristic, că nu și-a învățat replicile și explică de ce.

E un scenariu cam cât jumătate din Pagini Aurii. Dacă aș fi citit atâta în viața mea, crede-mă, eram în altă parte și făceam altceva. Deci n-am citit scenariul, pentru că m-am descurajat. Am citit o pagină și, când am văzut câte urmează, mi-am zis că, totuși, nu am atâtea păcate de ispășit”, a declarat Mircea Badea.

Și nu, nu va face șpagatul în emisiune, cum se așteaptă toată lumea. Va executa, în schimb, o figură de break-dance, inspirat de dansatorii din platou.

Punctul culminant al emisiunii va fi acela în care Mircea Badea va trebui să înghită, la rubrica iTupeu, o linguriță cu scorțișoară.

Mi-am zis, ok, la câte prostii am făcut, ce mai contează una. Ideea e să încercăm să înghițim, mai ales eu, o linguriță cu scorțișoară. Am înțeles că, după o chestie de-asta, corpul are o reacție de respingere foarte puternică, faci ca toate visele, tușești, te chinui… Nu am o problemă să mă chinui, am o vocație în a mă chinui, dar n-am înțeles unde-i tupeul în treaba asta. Și le-am și zis. Eu am propus să-i furăm mașina lui Dan Voiculescu, să mergem cu ea pe câmp, să facem off road și să i-o aducem înapoi înnoroită. Ăsta mi se pare tupeu. Lor nu li s-a părut amuzant. Așa că o să înghițim scorțișoară”, a mai spus Badea.

iComedy se difuzează vineri, 22 noiembrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata