Breaking news

Mircea Badea a făcut rating mai mare la iComedy decât Bendeac

loading...

Icomedy cu Mircea Badea, a făcut audiență mai mare decât cu Mihai Bendeac la cârma emisiunii, semn că plecarea acestuia a fost de bun augur.

icomedy - veronica micleShow-ul de vineri seara al Antenai 1, Icomedy, a revenit în forță cu cifre de audiențe spectaculoase: televiziunea generalistă a Intact Media Group a realizat,îin condițiile unei competiții acerbe.

IComedy a avut vineri seară o medie de market share de 14,8 și un rating de 6,8%, echivalentul a 380 000 de telespectatori în rândul publicului cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, din mediul urban.

Comparativ cu ultima ediție a cărei realizator a fost Mihai Bendeac, cea de aseară, unde a invitat special a fost Mircea Badea, a fost urmărită de un număr mai mare de telespectatori, din rândul publicului tânăr.

Astfel,  emisiunea cu Badea a fost privită, în medie, de 380 000 de telespectatori, în timp ce show-ul cu Bendeac de doar 343 000 de persoane.

Minutul de aur al emisiunii Icomedy s-a petrecut la ora 21,15, când Antena 1 era privită de 575 000 de români, în timp ce Pro TV era urmărit de doar 382 000 de telespectatori.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata