Breaking news

Mircea Badea, amendat cu 200 milioane lei, de CNA, pentru că i-a dorit moartea lui Băsescu

loading...

Antena 3 a primit o amendă uriașă, luni, de la CNA, din cauza lui Mircea Badea, care a făcut mai multe declarații dure la adresa lui Traian Băsescu.

cna - antena 3CNA dă o lovitură dură postului Antena 3 din cauza declarațiilor făcute de Mircea Badea în cadrul emisiunilor Sinteza Zilei și În Gura Presei, la adresa lui Băsescu.

După ce a analizat cele două emisiuni, CNA a decis să aplice Antena 3 o amendă de 20.000 de lei, propusă de membrul CNA Christian Mititelu pentru încălcarea legislaţiei audiovizualului în ediţia din 14 noiembrie a emisiunii “Sinteza zilei”, moderată de Mihai Gâdea, şi în ediţiile din 2 şi 3 decembrie ale emisiunii “În gura presei”, realizată de Mircea Badea.

Ediţia din 14 noiembrie a emisiunii “Sinteza zilei”, reclamată la CNA de o persoană fizică, Mircea Badea a făcut comentarii, folosind termeni precum “băsista aia maniacă, soneria Matei!“, “băsiştii ăştia palii“, “mostră de tupeu pestilenţial” etc.

În aceeaşi emisiune, Mircea Badea a mai spus: Dacă există lege în România şi justiţie, Traian Băsescu va trebui să moară în puşcărie. Ăsta este destinul corect al acestui accident hidos din punct de vedere istoric.

Mircea Badea s-a declarat revoltat de amenda uriașă și a anunțat că Antena 3 va contesta în justiție sancțiunea aplicată de CNA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata