Breaking news

Mikey Hash lansează la iComedy, asistenta tv inteligentă

loading...

Filmările la Icomedy sunt în plină desfășurare. Mikey Hash, Șerban Pavlu, Cătălin Bordea, Vlad Drăgulin, Vlad Corbeanu, Daniel Buzdugan & Co pregătesc o serie de surprize pentru telespectatori, începând cu ediția din 22 noiembrie, cu rubrici și personaje noi.

mikey hashLa o lună de la concedierea lui Mihai Bendeac, iComedy se pregătește să intre în era Hash, Mikey Hash.

De asemenea, fiecare ediție a show-ului de la Antena 1 va avea, din 22 noiembrie, câte un invitat special care va prezenta emisiunea alături de Mikey Hash.

Și tot de la această dată, la show-ul prezentat de Mikey Hash se va promova un alt gen de asistentă tv, anume asistenta inteligentă.

Am avut un casting și am ales două tinere actrițe. Una dintre ele este Ioana Blaj”, a declarant Mikey Hash. Ioana Blaj este cunoscută publicului îndeosebi din reclamele la o importantă companie de telefonie mobila.

Ce înseamnă o asistentă inteligentă ne lămurește tot el: De exemplu, ne va corecta atunci când vom face greșeli gramaticale. Ne va fi frică de ele.

Cum se descurcă o asistentă tv inteligentă veți vedea la IComedy, în premieră, vineri, 22 noiembrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata