Breaking news

Mikey Hash, dat afară de la iComedy

loading...

Antena 1 l-a concediat pe amuzantul și talentatul Mikey Hash, de la cârma emisiunii iComedy, lansată în toamna lui 2013, alături de Mihai Bendeac.

mikey hashMikey Hash are aceeași soartă ca și colegul său de emisiune, Bendeac. Antena 1 a decis să-l dea afară de la emisiune și să-i pună ca și prezentatori pe Daniel Buzdugan, Șerban Pavlu și Cătălin Bordea.

Show-ul se desfășoară pe două planuri, al televiziunii, de care se va ocupa Buzdugan și Pavlu, și al internetului, care va cădea în sarcina lui Bordea. Ei sunt într-o competiție continuă: cine face cele mai reușite sketch-uri sau cine găsește cele mai tari subiecte. Bordea e absolut convins că pe internet găsești cele mai impresionante subiecte, pe când Buzdugan nu este de acord, susținând că zona tv românească este mai spectaculoasă decât tot internetul din lumea asta. Competiția aceasta între ei nu va conține nimic agresiv sau jignitor. Ei au și un arbitru, Șerban Pavlu, asistentul lui Buzdugan, care este construit în genul “sunt eu arbitru echidistant, dar, totuși, îl ajut pe unul dintre ei…”, pentru că așa e la noi, la români”, spune Iura Luncașu, cel care va regiza pentru Antena 1 show-ul iComedy.

Nici unul dintre cei trei prezentatori nu credea că o să se așeze, în acest sezon, la pupitrul emisiunii.

E o provocare pe care am primit-o ca pe un cuțit înfipt în spate, pentru că nu mă așteptam (râde). Cred că o să iasă mișto!”, spune Daniel Buzdugan.

Mi-au zis că mă potrivesc foarte bine acolo”, adaugă Cătălin Bordea.

Singura emisiune pe care am mai prezentat-o a fost pentru Loteria Română, acum vreo 15 ani, având-o ca parteneră pe Andreea Antonescu, de la Andre. Mă bucur să mă aflu și în această ipostază în emisiunea iComedy la care țin mult, pentru că reprezintă o parte a mea ca actor mai puțin exploatată”, spune și Șerban Pavlu.

Regizorul Iura Luncașu este convins că telespectatorii Antenei 1 vor găsi la iComedy, în noul sezon, exact ceea ce au nevoie ca să-și mai descrețească frunțile.

Fostul prezentator al show-ului, Mikey Hash, va fi implicat în alte proiecte ale trustului Intact.

Rămâne de văzut dacă noul sezon iComedy, va avea succes fără Mikey Hash.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata