Breaking news

Mihai Morar, revine de luni la Antena 2 cu un nou sezon Răi da Buni

loading...

De luni, revine Mihai Morar la Antena 2, cu un nou sezon “Rai da’ buni”. Cu bateriile încărcate într-o vacanță binemeritată, Morar dă startul la distracție.

mihai morar - rai da buniProaspăt întors dintr-o binemeritată vacanță, Mihai Morar abia așteaptă întâlnirea cu platoul de la Răi da’ buni: Sunt mândru că pot duce emisiunea mai departe, după ce am sărbătorit la finalul sezonului trecut 1000 de ediții. Sunt mândru că în continuare pot să țin la ușa studioului invitați care nu înțeleg de ce nu pot veni la “Rai da’ buni” și sunt mândru că îmi permit să aduc în studio invitați care oferă emoție autentică telespectatorilor. Și cel mai mândru sunt de faptul că după șase ani de zile pot face o emisiune neregizata unde se cântă live, se plânge live, se râde live. De fapt, intrăm în al șaptelea an de “Răi da’ buni” și, după cum știți, “7” e cifra magica.

Așadar, de luni până joi, de la 19.30, “Rai da’buni” se întoarce la Antena 2 si anunta un sezon bogat. Chiar de luni, 9 septembrie, Mihai Morar dă startul concursului “Miss rea, da’ buna”.

Încep și selecțiile celor mai bune voci de copii talentați, instrumentiști buni, dar și dansatori, care, la sfârșitul sezonului vor fi reuniti într-o trupă care se va numi “RDB” (Răi da’buni).

Emisiunea moderată de Mihai Morar anunța si debutul unei importante colaborări cu Aurelian Temișan.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata