Breaking news

Mihai Bendeac degustă mănâcarea concurenților Top Chef

loading...

Echipa de la IComedy va veni în platoul Top Chef luni, 2 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1 şi va avea grijă să le dea de furcă concurenţilor care le vor pregăti o masă copioasă la cel mai savuros show culinar.

bendeac la top chefCu toate că sunt gurmanzi, pretenţiile membrilor echipei IComedy în materie de mâncare nu sunt deloc de neglijat, dovadă fiind mărturisirea lui Mihai Bendeac „Am mers cu Dan Chişu la restaurant şi de acolo ne-am oprit la fast food”.

El a povestit că a mers împreună cu Dan Chisu la un restaurant unde au servit şase feluri de mâncare în trei ore, iar după ce au părăsit localul s-au oprit la primul fast food ca să mănânce: Nu mă duc la restaurante de fiţe ca să mă uit la mâncare, ci ca să mănânc pentru că mi-e foame. Eu vreau şi cantitate, nu numai calitate.

Concurenţii au fost împărţiţi în două echipe, dar ca servirea sa fie perfectă, au colaborat şi s-au ajutat, nemaiţinând cont că pot intra la proba eliminatorie. Momentul servirii poate fi urmărit luni, 2 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata