Breaking news

Micul Michael Jackson a câştigat finala de popularitate Next Star

loading...

După 12 ediţii încărcate de emoţie, talent, energie, spectacol, pasiune şi multă voie bună, aseară, telespectatorii şi-au putut vota favoriţii în cadrul finalei de popularitate Next Star.

DavidÎn aplauzele tuturor celor prezenţi, campionul divertismentului, Dan Negru a comunicat decizia telespectatorilor: micuţul David primeşte trofeul Next Star.

La doar 4 anişori şi 1 m înălţime, David a umplut scena cu un dans senzaţional, surprizând în cele mai mici detalii gesturile lui Michael Jackson. „Îţi rămâne în minte, a fost genial!” a spus Connect-R, iar Maria a completat: „Aşa copil dulce n-am mai văzut în viaţa mea!”.

Telespectatorii au savurat minut cu minut finala de popularitate, emisiunea Next Star impunându-se ca lider detaşat de piaţă, atât la nivel urban, cât şi pe segmentul naţional.

Astfel, Next Star a fost urmãrit asearã în medie de peste 1 008 000 de telespectatori, înregistrând un rating mediu de 10% şi 19.2% cotã de piaţã la nivelul targetului urban, în vreme ce Pro Tv înregistra atunci doar 7.9% rating şi 15.2% cotã de piaţã, cu difuzarea serialelor de comedie „Las Fierbinţi” şi „Altă săptămână nebună” şi Ştirile Pro Tv de la ora 22.

Turcii lui Suleyman s-au clasat abia pe cea de-a treia poziţie, cu 7% rating şi 13.6% cotă de piaţă.

În minutul de aur, 22:22, înregistrat aseară pe momentul micuţei Sofia, Next Star a adus în faţa micilor ecrane peste 2 372 000 de telespectatori la nivel naţional, peste dublu faţă de cei care urmăreau atunci programul oferit de principalul competitor, Pro Tv.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata