Breaking news

Michael Pascale, marele câștigător al show-ului ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”

loading...

Michael Pascale a fost desemnat marele câștigător al emisiunii ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” și a plecat acasă cu un cec de 50.000 de euro, dar și cu felicitările și îmbățișările celor care l-au susținut până la final.

michael pascale  - iadul bucatarilorÎntrebat ce va face cu premiul pe care l-a câștigat, Michael Pascale răspunde: Acest premiu mă va ajuta să îmi deschid propriul restaurant și să  organizez evenimente.

De asemenea, acești bani îl vor ajuta să revină în țara sa natală și să-și construiască un viitor aici.

„Bineînțeles că mă stabilesc în România, pentru asta am venit aici,  această emisiune este o rampă de lansare în cariera mea în Romania”, spune câștigătorul.

Michael are chiar un nume pentru viitorul său proiect, semn că e nerăbdător să se apuce de treabă.

„Vom deschide o firma care se va numi “La Fable Divine”. Se va ocupa cu evenimente și va oferi consultanță pentru restaurante”, precizează Michael.

Maria, finalistă și marea perdantă a emisiunii, s-a declarat foarte mândră că a reușit să ajungă atât de departe în această competiție care i-a dovedit încă o dată că drumul ei trebuie să continue în această direcție.

Deși nu a câștigat premiul cel mare, Maria a fost premiată cu un stagiu de pregătire la una dintre cele mai prestigioase școli culinare din lume, Alma.

Finala ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” a fost un prilej de reîntâlnire a tuturor concurenților din acest sezon, care au ajutat fiecare cu priceperea și dăruirea lui la realizarea unui service cât mai eficient.

Pentru ultima dată în acest sezon concurenții s-au bucurat unii de alții sau, dimpotrivă, și-au aruncat mici ironii.

În final, toată lumea a fost încântată de participarea la acest proiect care i-a făcut mai siguri pe ei și pe drumul pe care-l au de urmat.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata