Breaking news

Medeea Marinescu vine la Jurnal pentru copii de la Digi 24

loading...

A crescut pe platourile de filmare, o ştie o ţară întreagă, de la cei mici până la cei mari din filmul „Maria Mirabela”, este actriţa Teatrului Naţional din Bucureşti şi invitata Mirunei la „Jurnalul pentru copii” din această sâmbătă. Pentru cine nu a ghicit încă este vorba despre Medeea Marinescu.

medeea marinescuPovestea ei este una a copilăriei perfecte: cu părinţi care i-au îndeplinit toate dorinţele, cu zile în şir petrecute într-o lume de poveste, pe platourile de filmare, cu castele, cai, costume de epocă şi săbii, sau cu lecţiile de pian pe care şi le-a dorit atât de mult.

Primii bani mai importanţi pe care i-am câştigat au fost la filmul Maria Mirabela. Pentru că eu eram mică, părinţii mei s-au ocupat de educaţia mea. Eu le-am spus că vreau să cânt la pian şi mi-au cumpărat un pian cu coadă”, spune Medeea Marinescu.

Actrița este acum o mamă dedicată și este fericită pentru că  vrea să-l învețe pe fiul ei că cel mai important lucru este ca un copil să ştie să se bucure.

Să încerce să fie vesel şi să nu fie plângăcios şi să se supere din orice, pentru că atunci oamenii nu vor mai vrea să stea în preajma lui şi nu le va face plăcere cum nici lui nu îi face plăcere să se joace cu cineva care plânge tot timpul”, povestește actrița.

Întrebată de către Miruna dacă fiul său a văzut vreun film al său sau piesă de teatru Medeea a povestit ca i-a pus filmul Maria Mirabela doar că cel mic nu a recunoscut-o: Am încercat să îi pun filmul Maria Mirabela, dar el nu m-a recunoscut! A zis “nu e mami acolo” şi eu l-am intrebat “dar cine e atunci” şi a zis: un baieţel.

Sâmbătă, de la ora 9.30, Miruna, Sara şi Radu vă dau întâlnire la o nouă ediţie de poveste a „Jurnalului pentru copii”, pe Digi24.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata