Breaking news

Matteo vrea să invite ruleta de la Te cunosc de undeva, la o cafea

loading...

Matteo, unul dintre cei opt concurenți ai sezonului patru al show-ului Te cunosc de undeva, vrea să se pună bine cu ruleta, invitând-o la o…cafea.

matteo - te cunosc de undevaUn nou sezon „Te cunosc de undeva?” începe din 14 septembrie de la ora 20:30, la Antena 1. Printre concurenţii celui de-al patrulea sezon se numără Matteo.

Artistul a mărturisit că a urmãrit îndeaproape sezoanele anterioare, astfel că o să fie cu un pas înainte în momentul în care emisiunea va începe, el ştiind deja ce îi impresionează pe membrii juriului, Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Andreea Bălan şi Aurelian Temişan.

Concurentul ne-a dezvăluit numele artiştilor săi de suflet în care şi-ar dori să se transforme pe parcursul emisiunii-concurs: Mi-aş dori tare mult să-i înterpretez pe Lenny Kravitz, Damian Marley, Diana King, dar mai bine mă opresc cu aceste confidenţe, pentru că sigur nu voi primi niciun rol din cele enumerate.

Ştiind deja că artiştii din sezoanele trecute au trecut prin transformări dificile, Matteo şi-a propus să-şi facă viaţa mai uşoară în concurs: Mã gândesc foarte serios să invit ruleta la o cafea. Dacă planul lui Matteo va funcţiona, rămâne de văzut.

Telespectatorii care vor urmări noul sezon „Te cunosc de undeva?” din 14 septembrie, de la ora 20:30, numai la Antena 1, vor fi martorii unor transformările de-a dreptul spectaculoase ale lui Matteo, Pepe, Maria Buză, Anda Adam, Dalma Kovacs, Mike Diamondz, Ellie White, şi Jean de la Craiova.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata