Breaking news

Matteo a mâncat gheață ca să cânte ca Joe Cocker

loading...

Ca să capete o voce  răgușită precum a lui Joe Cocker, artistul în care se va transforma miercuri, la “Te cunosc de undeva”, Matteo a mâncat… cuburi de gheață. Iar Flavia, de la “Neatza” a executat un dans incendiar la bară.

matteo - joe cockerEl spune că a avut ocazia să-l cunoască personal pe celebrul artist și că au cântat pe aceeași scenă, la o petrecere privată, în București.

Am apucat să-l studiez, să vorbesc cu el, să văd ce face înainte și după concert. Omul mănâncă gheață înainte și bea un ceai fierbinte după concert”, a povestit Matteo.

Frumoasa Flavia, vecina de la “Neațza cu Răzvan și Dani”, dansează la bară, miercuri, la “Te cunosc de undeva”, pe piesa “Unchain My Heart”, a celebrului Joe Cocker. Ea îi face astfel o concurență serioasă, pe scenă, lui Matteo, artistul care îl întruchipează pe Cocker, în show-ul de mîine seară, de la Antena 1.

Juriul e absolut absorbit de prestația și frumusețea Flaviei. “N-ai cum să jurizezi așa ceva”, a reușit să rostească Temișan, la încheierea momentului. “Prima ta mare greșeală, Matteo, a fost că ai stat între mine și bară”, a adăugat și Andrei Aradits. “Aproape o iau personal. Am ieșit din cadru, ca să văd bara! Flavia, ai fost superbă!”, a continuat el.

Cât de bine a reușit Matteo să cânte precum Joe Cocker, și ce show a făcut Flavia la bară, vedeți miercuri, 6 noiembrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva”, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata