Breaking news

Matteo a fascinat juriul “Te cunosc de undeva”, cu buzele sale

loading...

Nu partea vocală îi va da de furcă lui Matteo, mâine seară, la “Te cunosc de undeva”, ci partea fluierată a celebrei piese “Don’t Worry, Be Happy”, pe care o are de interpretat, în postura de Bobby Mc Ferrin.

matteo - te cunosc de undevaMatteo a făcut furori la emisiune Te cunosc de undeva, cu buzele sale, în momentul în care s-a deghizat în Bobby Mc Ferrin.

Dar cât de bine fluieri!!! Unde ai învățat?”, l-a întrebat Matteo pe Andrei Aradits, la antrenamente.

Am petrecut multe ore singur, pe balcon, încercând să fluier. Este un lucru pe care i l-am împărtășit Dalmei, pentru că și ea are problema asta, nu știe să fluiere”, i-a explicat acesta.

Și oricât de mult s-a străduit Aradits, n-a reușit nicicum să-l învețe pe Matteo să fluiere.

În schimb, Matteo a impresionat prin înfățișare.

Bestial arăți. Pe mine mă fascinează și buzele. Parcă sunt buzele lui Bluto, dușmanul lui Poppeye”, a apreciat Aradits, de la masa juriului.

Ca imagine nu-ți dau 12 puncte, îți dau 412, pentru că semeni exact cu Bobby Mc Ferrin din acel videoclip! Știu clipul pe dinafară, știu și în ce secundă mișca el din degetul mare de la picior”, a completat Temișan.

Acesta nu este singurul admirator declarat al lui Bobby McFerrin. Ozana Barabancea a mărturisit că ea chiar a cântat cu McFerrin, pe scena de la București: “Ți-a picat un personaj pe care îl respect enorm. E o școală de muzică. Eu am cântat cu el la Sala Palatului…”, a spus aceasta.

Cum a apreciat juriul prestația “ciocolatiului” Matteo, vedeți miercuri, 30 octombrie, la “Te cunosc de undeva”, de la ora 20.30, numai la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata