Breaking news

Matteo i-a făcut zile fripte lui Jean de la Craiova la Te cunosc de undeva!

loading...

Concurenţii de la “Te cunosc de undeva!” sunt supuşi la cele mai tensionate şi emoţionante teste sâmbătă de sâmbătă, astfel că, nici ediţia de săptămâna aceasta de la ora 20:30, la Antena 1, nu face excepţie.

matteo si jean de la craiovaJean de la Craiova va fi din nou supus testului “sub presiune”. După ce săptămâna trecută a fost nevoit să se transforme în Mirabela Dauer cu originalul de faţă, în ediţia de sâmbătă, telespectatorii nu vor vedea dublu, ci în platoul transforming show-ului vor fi doi Matteo.

La antrenamente, Jean de la Craiova a fost susţinut şi ajutat de artistul în care se va transforma, şi anume colegul său din concurs, Matteo.

Se pare că sfaturile au fost de prisos, pentru că după interpretarea piesei, Andrei Aradits, membru al juriului, a fost de-a dreptul încântat de prestaţia lui Jean: “Ai fost mult mai bun faţă de cât aş fi putut să fiu eu, mai ales că stilul tău muzical este complet diferit.”

Telespectatorii care urmări “Te cunosc de undeva!” sâmbătă, de la ora 20:30, la Antena 1, vor afla reacţia lui Matteo în urma transformării lui Jean de la Craiova, dar şi ce au avut de spus ceilalţi trei membrii ai juriului, Andreea Bălan, Aurelian Temişan şi Ozana Barabancea.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata