Breaking news

Marius Manole și-a spart un dinte la “Totul e permis”, noul show al Antena 1

loading...

Actorul Marius Manole a avut o pățanie nefericită în timpul filmărilor pentru cel mai nou show al Antena 1, ”Totul e permis„. Artistul a fost nevoit să ajungă de urgență la stomatolog după ce și-a spart un dinte.

marius manoleDistracție maximă și antren cât cuprinde la filmările pentru prima ediție a show-ului “Totul e permis”, ce va avea premiera  pe 2 octombrie, la Antena 1.

Cele două echipe, formate din Cosmin Seleși, Dorina Chiriac, Vladimir Drăghia și Adriana Titieni, respectiv Medeea Marinescu, Marius Manole, Răzvan Simion și Lucian Ghimiși, s-au amuzat și s-au înțepat cu replici acide, pe tot parcursul desfășurării  probelor.

Prima dintre ele, numită “Trupa de show”, la care concurenții au avut de improvizat pe mai multe piese celebre, în postura de instrumentiști și soliști vocali, a făcut și o victimă: Marius Manole.

Care, într-un exces de zel, și-a trosnit cu o mișcare amplă microfonul peste gură și și-a spart un dinte.

Bine că nu se vede foarte tare locul unde s-a ciobit. Cred că o să am nevoie de o fațetă”, a declarat actorul.

Ce-i mai bine de făcut la dintele ciobit va ști însă fratele actorului, stomatolog de meserie, pe care Marius și-a propus să-l viziteze la cabinet fără întârziere.

Show-ul prezentat de tânărul actor Alexandru Ion va aduce în fața telespectatorilor, în cele mai ingenioase probe bazate pe teme de actorie, precum mima sau improvizația, nu doar actori consacrați, ci și nume cunoscute din sport, muzică și televiziune.

La fiecare emisie participă șase concurenți, de fiecare dată alții, cu două excepții, actorii Cosmin Seleși și Lucian Ghimiși, care au calitatea de concurenți permanenți.

Proba de foc a show-ului și cea mai spectaculoasă este aceea a planului înclinat la 22,5 grade, pe care concurenții au de improvizat pe teme date.

“Totul e permis”, cea mai nouă producție marca Antena 1, va avea premiera pe 2 octombrie, de la ora 20.30.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata