Breaking news

Marius Ioniță, noul lider al Top 20 prezentatori de știri

loading...

Cu șase zile înainte de finalul votului, se schimbă liderul în Top 20 prezentaotori de știri. Marius Ioniță de la Antena 3, l-a detronat pe Valentin Butnaru de pe prima poziție intermediară.

Luptă strânsă la vârful clasamentului topului celor mai buni prezentatori de știri din România. După o săptămână de domnie pe primul loc, Valentin Butnaru coboară pe locul doi.

Marius Ioniță de la Antena 3, a urcat pe primul loc cu 212 voturi primite. La mică distanță, de doar cinci voturi, se clasează Valentin Butnaru de la Realitatea TV. Podiumul este completat de câștigătorul de anul trecut, Andrei Bărbulescu, cu 117 voturi primite. Andreea Esca vine tare din spate și este la doar două voturi de podium.

Procesul de vot continuă până pe 30 iunie la ora 23,59. În urma voturilor exprimate în această perioadă se va decide câștigătorul din acest an, care va primi din partea redacției de știri a exclusivNEWS.ro trofeul cu titlul de ”Cel mai bun prezentator de știri din România”.

Regulament sondaj prezentatori știri:

Potrivit regulamentului campaniei naționale, în fiecare lună se desfășoară câte un sondaj național în urma căruia se premiază un câștigător. Sistemul de vot în sondaj prevede ca în 24 de ore să se poată vota un singur nominalizat de pe un singur ip. Dacă se constată că voturile au venit în serie, unul după altul, de la ip-uri rutabile, acestea sunt eliminate manual și nu se iau în calcul pentru ierarhia finală. Softul sondajului electronic, recunoaște o singură dată în 24 de ore un vot provenit de pe un ip real, chiar dacă acesta este și rutabil. Softul nu permite blocarea voturilor provenite de pe ip-uri rutabile, de aceea voturile sunt verificate manual și eliminate dacă sunt în neregulă.

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata