Breaking news

Marina Florea vine în premieră la „Te cunosc de undeva!”  

loading...

După Marina Voica și Marina Scupra, o altă Marină celebră a muzicii românești vine sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 20.00, în premieră la „Te cunosc de undeva!”: Marina Florea.

marina-florea-florin-risteiMarina Florea va cânta sâmbătă, la Te cunosc de undeva! alături de Florin Ristei și FreeStay câteva dintre cele mai cunoscute refrene din repertoriu propriu.

“M-a bucurat mult această invitație la “Te cunosc de undeva!”. Mi-a făcut o mare plăcere să vin în platoul Antenei 1 să cânt cu band-ul câteva dintre cele mai cunoscute refrene ale mele și sunt fericită că publicul le-a primit cu bucurie. Ristei și băieții din trupa lui sunt profesioniști și talentați și nu am avut nici o emoție din punctul ăsta de vedere. Aștept cu nerăbdare sa văd cum vor primi cei de acasă momentul nostru”, spune Marina.

Care sunt piesele pe care le va cânta Marina Florea alături de Ristei și FreeStay, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata