Breaking news

Marina Almăşan se întoarce Hai-Hui la TVR 1

loading...

Hai-Hui, emisiunea care le oferă românilor şansa de a călători „din fotoliul de acasă, fără să scoată un ban din buzunar”, revine pe micul ecran, din 16 martie, cu un nou sezon. Începând din această primăvară, Marian Almăşan îşi aşteaptă telespectatorii în fiecare luni după-amiază, de la 17.10, la TVR 1, TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro.

Marina AlmasanAşa cum şi-a obişnuit telespectatorii care o urmăreau până acum la TVR 2, Hai-Hui îşi propune, şi în acest sezon, să le ofere românilor şansa de a călători virtual în jurul lumii, dar şi în propria lor ţară.

Realizată într-o manieră dinamică, atractivă şi interactivă, sub forma unui show live, cu un public numeros, emisiunea reuneşte personalităţi din diferite domenii, momente artistice specifice diferitelor popoare, reportaje despre locuri spectaculoase de pe glob, concursuri cu premii, prin telefon şi online, momente artistice şi culturale legate de cultura şi arta universală, sărbătorirea zilelor naţionale ale statelor lumii, obiceiuri culinare de pe mapamond şi, nu în ultimul rând, promovarea turismului românesc, într-o manieră inedită, atrăgătoare.

În prima ediţie Hai-Hui a primăverii, telespectatorii TVR 1 vor afla poveştile, impresiile şi experienţele invitaţilor Marinei Almăşan: Ambasadorul Turciei la Bucureşti – Koray Ertas, Florin Georgescu – un nevăzător care a colindat lumea pe bicicleta tandem cu Alexandru Răcănel, Antonio Pasarelli – cel mai… cântăreţ bucătar, Bogdan Stanoevici – ministru delegat pentru românii de pretutindeni, cântăreţul de origine turcă stabilit în România Gazi Demirel şi, prin Skype, Ricky Dandel.

Programul este realizat în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe, cu misiunile diplomatice ale ţărilor lumii la Bucureşti, cu Autoritatea Naţională pentru Turism, cu alte foruri şi organizaţii cu activitate turistică.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata