Breaking news

Marina Almășan revine pe 16 martie, cu emisiunea Ne vedem la TVR

loading...

În fiecare sâmbătă, la ora 17.00, Marina va aduce în faţa publicului său noi personalităţi, alături de familiile şi prietenii lor, într-o atmosferă relaxată şi plină de bună dispoziţie.

marina almasanUn astrolog renumit şi oportunitatea oferită telespectatorilor de a apărea în emisiunea de la TVR 1 sunt noutăţile cu care Marina Almăşan începe cel de-al nouălea an al emisiunii Ne vedem la TVR.

Mariana Cojocaru, astrolog de renume, îi va prezice viitorul invitatului special al fiecărei ediţii. În plus, astrologul va face, alternativ, horoscopul carierei, al dragostei sau al sănătăţii pentru săptămâna care va urma, pentru toţi telespectatorii emisiunii.

Cea de-a doua noutate a acestui sezon porneşte de la titlul emisiunii, Ne vedem la TVR: telespectatorii vor avea ocazia, de acum, chiar să se vadă la TVR. Un car mobil de reportaj va fi, la fiecare ediţie, prezent într-un colectiv de oameni, care vor intra în legătură directă cu platoul de filmare şi cu invitatul de onoare. Ei vor putea vorbi despre viaţa lor, despre performanţele lor, dar îi vor putea adresa întrebări şi invitatului emisiunii, aflând direct de la acesta răspunsurile.

Entuziasmată la debut de sezon, Marina Almăşan oferă câteva argumente în plus pentru întâlnirile de la TVR 1: „În fine, pot vorbi şi despre altceva decât despre iubirile mele tomnatice! Începem un nou sezon de Ne vedem la TVR. Am intrat în al nouălea an de viaţă, dar au rămas atâţia oameni extraordinari de „băgat în seamă”! O vom face, ca de obicei, în fiecare sâmbătă după amiază. Timp de două ore, vom propune modele pentru cei care se uită cu îngrijorare la ceea ce se întâmplă în jur. Oamenii de ispravă din ţara asta încă nu s-au sfârşit! Şi-au dat întâlnire la noi, în platoul de filmare. Mai în glumă, mai în serios, îşi vor povesti vieţile, îşi vor dezvălui secretele, îşi vor arăta familiile şi prietenii, vor intra în jocul nostru. Sunt sigură că interesul faţă de astfel de personalităţi nu are cum să dispară! Şi pentru asta vă invit să… NE VEDEM LA TVR!”

Prima ediţie a emisiunii îl are ca invitat special pe Marcel Pavel. Alături de el, în platoul Ne vedem la TVR vor păşi Violeta Pavel, Richard şi Sacha Pavel – soţia şi copiii interpretului, Gina Pavel – sora artistului, Ovidiu Komornik, Mexicanu’, Ionel Voineag, Madalin Voicu, Jolt Kerestely, Andrei Kerestely, Costel Samson (primarul oraşului Azuga). „Ajutoarele” Marinei Almăşan sunt, şi în acest sezon, Costin Teodorescu, Florin Peşte şi Oana Vlădescu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata