Breaking news

Marina Almăşan lansează emisiunea 37° C la TVR 1

loading...

Sâmbătă dimineaţă, la 10.30, Marina Almăşan demarează un nou proiect de televiziune la  TVR 1, difuzat şi online, pe TVR+, un show interactiv, pe teme de sănătate.

marina almasan  - tvr37° C este o altfel de emisiune medicală: dinamică, interactivă, diferită de la o ediţie la alta. Medici de renume vorbesc despre bolile care ne ameninţă, despre cum le tratăm, dar mai ales cum le prevenim. Telespectatorii intră în dialog cu invitaţii emisiunii, pun întrebări, povestesc propriile experienţe, participă la concursuri şi la demonstraţii practice.

Colegii din TVR îmi spun, mai nou, Doctor Oz, pentru că formatul propus de mine se bazează pe acelaşi gen de interactivitate prezentă şi în celebrul format american, care se bucură de un enorm succes în întreaga lume. În ceea ce priveşte conţinutul emisiunii, acesta este adaptat publicului de la noi”, declară Marina Almăşan înainte de prima ediţie 37° C.

Invitaţii cu care telespectatorii TVR 1 se vor întâlni sâmbătă, de la 10.30, sunt dr. Cristian Sever Oană, dr. Şerban Brădişteanu, Marius Ţeicu şi Dinu Maxer, iar primul subiect al emisiunii este inspirat de însuşi titlul emisiunii: vom învăţa lucruri neştiute despre temperatura corpului nostru, dar şi să ne măsurăm şi interpretăm singuri tensiunea arterială.

Publicul aflat în platou beneficiază de „consultaţii” la faţa locului, cei care sunt găsiţi cu temperatura sau tensiunea în afara limitelor normale fiind surprinşi cu cadouri… medicale.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata