Breaking news

Marina Almăşan devine Hai Hui, din 16 octombrie, la TVR

loading...

Din 16 octombrie, Marina Almăşan vă invită să porniţi, în fiecare joi, „Hai Hui”, de la ora 20.10, la TVR 2 şi TVR HD.

Marina Almasan - TVRAndreea Marin, Adelin Petrişor, Dragoş Anastasiu, Adrian Enache şi – invitatul special al acestei ediţii – Ambasadorul Republicii Federale Nigeria la Bucureşti sunt primii care au acceptat provocarea Marinei Almăşan de a porni, împreună, „Hai Hui”.

Acesta este titlul celui mai nou program tv dedicat, de Marina Almăşan şi echipa sa, celor care doresc să călătorească prin lume dar nu au această posibilitate.

Din această toamnă, în fiecare săptămână, în direct la TVR 2 şi TVR HD, la „Hai Hui”, telespectatori au posibilitatea să străbată continentele şi să afle tot felul de detalii exotice – de la invitaţii speciali ai fiecărei ediţii. Este vorba de personalităţi din toate domeniile, români şi străini, care fie îşi prezintă ţările, fie îşi povestesc impresiile şi aventurile din călătoriile lor.

Iar pentru că „Hai Hui” este un show cu public transmis în direct, telespectatorii pot interacţiona cu echipa şi cu invitaţii emisiunii şi pot participa la concursurile cu premii inedite.

Din emisiune nu va lipsi muzica străină şi nici aromele culinare exotice, pentru că la „Hai Hui” invitaţii străini vor prezenta şi diverse reţete tradiţionale din ţările lor.

Primul care va găti în platoul emisiunii este Excelenţa Sa domnul Okechukwu Fidelis MUOH, ambasadorul Nigeriei la Bucureşti. Acesta va fi ajutat de soţia sa, dar condiţia pentru a găti în emisiune o mâncare tradiţională a fost ca Marina Almăşan să înveţe câteva cuvinte în limba nigeriană.

Ce au păţit, din această cauză, colegii Marinei Almăşan şi cum se va descurca ea în faţa acestei provocări lingvistice, rămâne să aflaţi joi, în transmisiune directă, la prima ediţie a emisiunii „Hai Hui”.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata