Breaking news

Marina Almăşan a chemat SMURD-ul în emisiune

loading...

Un spectator a leşinat în timpul filmărilor la emisiunea moderată de Marina Almășan. Momentul poate fi urmărit în ediţia emisiunii 37° C  din 23 noiembrie , la TVR 1 şi TVR+, de la ora 14.35.

marina almasan - smurdÎn această săptămână, echipa Marinei Almăşan a trecut printr-o situaţie mai puţin obişnuită. La filmările pentru ediţia din 23 noiembrie a emisiunii 37° C a fost nevoie de intervenţia SMURD! În timpul dialogului dintre Marina Almăşan şi unul dintre invitaţii săi, o persoană din public a leşinat.

În platoul de filmare s-a creat o panică de nedescris. Realizatoarea nu a oprit filmările, astfel că întreaga procedură de resuscitare a respectivului spectator a fost înregistrată, inclusiv intervenţia operativă a celor de la SMURD, al căror ajutor a fost solicitat. Ulterior, Marina a profitat de venirea „medicilor în roşu”, pentru a-i ruga să le explice celor de acasă ce au de făcut în situaţia în care, chiar lângă ei, cineva drag îşi pierde cunoştinţa.

Sâmbătă, de la 14.35, toate aceste momente de tensiune traversate de echipa Marinei vor putea fi vizionate de telespectatorii emisiunii 37° C la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Între timp, concursul „Asistenta N°1”, iniţiat de Marina Almăşan în ediţia precedentă, continuă.

Cea mai bună asistentă medicală din România va fi cunoscută tuturor în ultima ediţie a emisiunii din acest an, în urma concursului care se derulează în cadrul fiecărei ediţii 37° C, dar şi pe pagina de Facebook a emisiunii.

loading...
1 Comentariu
  1. Pop Daniel spune

    F interesant se mai intampla

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata