Breaking news

Maria Cârneci, în discuţii aprinse cu fiul ei: Fac infarct aici!

loading...

Îndrăgita cântăreaţă Maria Cârneci a trecut de curând printr-o situaţie extem de tensionată. Ajunsă în casa fiului ei, interpreta a avut parte de o surpriză de proporţii.

maria carneci - plasa de steleEdi, băiatul ei, i-a spus că urmează să se stabilească în străinătate alături de noua sa iubită, Francesca, o tânără foarte pretenţioasă cu o ocupaţie şi prieteni extrem de ciudaţi.

Se pare că frumoasa domnişoară ar fi “impresariat” alte tinere, în casă apărând tot felul de musafiri “interesanţi” pe care Maria Cârneci a avut ocazia să-i cunoască. Uite prin ce situaţie incredibilă a trecut interpreta la Plasa de stele!

Încă de la prima întâlnire, lucrurile nu au decurs deloc cum ar fi trebuit, Francesca întâmpinând-o pe viitoarea mamă soacră într-o ţinută foarte sumară.

Mai mult, pentru că nu a recunoscut-o pe Maria Cârneci, Francesca a confundat-o cu menajera, aşezându-i un teanc de haine în braţe. Extrem de bulversată, interpreta nici nu-şi închipuia ce urma să afle despre potenţiala ei noră, în realitate o actriţă complice la farsă.

Pe lângă faptul că aruncă vasele imediat după ce mănâncă pentru nu se oboseşte cu activităţi casnice, Francesca are o ocupaţie destul de incertă.

Astfel, Maria Cârneci va afla că iubita fiului ei “impresariază” alte tinere, lucrurile devenind mai clare când frumoasa blondă va începe o negociere cu un italian. Deşi va încerca să-i deschidă ochii fiului ei, nici gând de un răspuns mulţumitor din partea lui.

La ce întâmplări a asistat interpreta şi cum a reacţionat în această situaţie puţin spus ciudată, rămâne de văzut luni, de la 20.30, la Plasa de stele! Chiar de 1 aprilie, Dan Negru revine la Antena 1 cu o serie de farse spectaculoase.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata