Breaking news

Maria Cârneci, binecuvântată la Vatican de Papa Ioan Paul al II-lea

loading...

Maria Cârneci a dezvăluit în cadrul emisiunii  “Te pui cu blondele?” de la Antena 1, că  în timpul unui turneu în Vatican, Papa Ioan Paul al II-lea i-a dat o binecuvântare ei, dansatorilor şi instrumentiştilor cu care cânta în concerte.

papa si maria carneciMiercuri, 21 august, de la ora 20:30, la Antena 1, campionul divertismentului, Dan Negru, le va avea invitate în cea mai nouã ediţie a show-ului “Te pui cu blondele?”, pe Maria Cârneci şi pe Ana Maria Prodan.

În această ediţie, cântăreaţa de muzică populară, Maria Cârneci, ne-a dezvăluit faptul că, în timpul unui turneu în Vatican, Papa Ioan Paul al II-lea i-a dat o binecuvântare ei, dansatorilor şi instrumentiştilor cu care cânta în concerte.

“A fost o mare onoare pentru noi, ne-a pregătit o recepţie, iar când ne binecuvânta, nebunii de colegii mei se rugau să-şi vândă obiectele cu care veniseră cu gândul să le comercializeze, naiuri, fluiere, ştergare, tot felul de obiecte specific româneşti”, a povestit Maria Cârneci.

Tot atunci, Maria Cârneci, a doua prezenţă feminină din juriul show-ului de mici talente, “Next Star”, a fost provocată să mărturisească dacă a cântat manele la nunţile la care a fost chemată.

Cei care vor urmări miercuri, 21 august de la orele 20:30, la Antena 1,”Te pui cu blondele?”, vor afla dacă interpreta de muzică populară a cântat sau nu acest gen muzical.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata