Breaking news

Maria Buză a sărit să-l bată pe Cosmin Seleși

loading...

Maria Buză a sărit să-l bată pe Cosmin Seleși, co-prezentatorul emisiunii Te cunosc de undeva, pentru că a spus că artista nu ar fi frumoasă.

maria buza - cosmin selesiSupărată pentru că a pus la îndoială faptul că va fi foarte frumoasă, romantică și sexy miercuri seară, la “Te cunosc de undeva”, precum Andreea Bănică în videoclipul piesei “În lipsa ta”, Maria Buză a vrut să-l pocnească pe Cosmin Seleși.

Vă rog frumos, opriți puțin camera, că am ceva să discut cu domnul!”, a strigat ea către cameraman, s-a ridicat brusc de scaun și s-a aplecat spre Cosmin, să-l plesnească.

S-a calmat rapid când prezentatorul a încercat să o îmbuneze cu întrebarea: Cu ce vei străluci în această seară?Cu talentul meu, pur și simplu”, a răspuns, toată un zâmbet.

Și a strălucit pe post de Andreea Bănică atât de tare, încât juratul Temișan a exclamat, la final: “Ai cântat de m-ai dat pe spate!” Încântată de reacția acestuia, Maria s-a aruncat de-a dreptul pe patul de pe scenă și, din așternuturile răvășite, a început să cânte pentru Temișan.

Ce i-a cântat Maria Buză lui Temișan, vedeți miercuri, 13 noiembrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva”, numai la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata