Breaking news

Mãdãlina Lefter românca care a cucerit Italia, vine la X Factor

loading...

Mãdãlina Lefter, micuţa cu voce de aur ce a cucerit Itlalia s-a întors în ţarã sã demonstreze cã are factorul X, duminică la Antena 1.

madalina lefterLa 13 ani, Mãdãlina marca o premierã în istoria televiziunii italiene, fiind singurul copil care a încheiat un contract cu postul de televiziune Rai Uno, fiind aplaudatã de milioane de oameni, pentru duetul extraordinar cu Olivia Newton-John. Mãdãlina este şi prima solistã din România care a cântat în duet cu Anastacia, tot când avea doar 13 ani.

Acum Mãdãlina are 15 ani şi s-a transformat déjà într-o domnişoarã în toatã regula, pãşind încrezãtoare şi sigurã pe ea pe scena X Factor. Dan Bittman a recunscut-o imediat ce i-a auzit numele: “Eşti acea Mãdãlina Lefter?”. Tânãra concurentã le-a povestit juraţilor întreg parcursul ei:”Sunt mândrã de mine, cã o româncã din Iaşi a reuşit sã cucereascã Italia!”

Nici nu şi-a început reprezentaţia pe scena super show-ului X Factor, cã Bittman a şi ţinut sã precizeze: “Trebuie sã o spun de acum. E o potenţial câştigãtoare a acestui concurs. Fata asta e ca un taf. Nu mai poţi sã o opreşti cu o armatã de oameni!”, iar Cheloo a completat; “Dacã luãm în considerare şi vârsta, eu zic cã e noul avion cu reacţie fabricat în România şi licenţiat la X Factor!” Cum se va descurca tânãra pe scena X Factor, rãmâne de vãzut duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata