Breaking news

Lora şi Connect-R cântă la ţambal pe scena „Next Star”

loading...
0 7

La „Next Star”, juraţii Lora şi Connect-R îi vor părăsi pe colegii lor, Maria Cârneci, Pepe şi Vasile Muraru şi vor urca pe scena show-ului pentru a cânta la ţambal.

lora si connect-r - tambalConnect-R mărturiseşte că nu a mai încercat niciodată acest instrument, dar consideră că atitudinea este foarte importantă.

„Hai Lora şi tu! Totul e din atitudine, nu trebuie să ştii să cânţi foarte bine”, a glumit juratul de la „Next Star”.

Lora nu va sta pe gânduri, va accepta provocarea lui Connect-R şi-l va da la o parte pe colegul său de la ţambal. Ce a urmat rămâne de văzut la „Next Star” în ediţia de joi, de la 20:30, la Antena 1.

Tot atunci, Andrada îi va impresiona pe juraţi cu o piesă extrem de dificilă, „Adagio”, a Laurei Fabian, iar Aiana Maria, puştoaica în vârstă de cinci ani îi va ridica pe Lora, Connect-R, Pepe, Maria Cârneci şi Vasile Muraru de pe scaune şi îi va determina să urce pe scenă să cânte şi să danseze alături de ea.

Copiii extraordinari ai românilor le vor face şi de data aceasta misiunea grea juraţilor pentru că numere de dans, teatru, muzică uşoară şi populară vor face spectacol pe scena show-ului „Next Star”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata