Breaking news

Lora se transformă într-o “fiară”, la “Totul e permis”

loading...

Dotată cu o biciușcă și o pereche de cătușe roz, Lora este o dansatoare de striptease duminică, la “Totul e permis”, la Antena 1.

lora - totul e permisÎn megaproducția “Viață de soldat”, care se va desfășura pe cel mai dorit, haios și alunecos spațiu – planul înclinat la 22,5 grade, Lora va juca alături de ceilalți colegi de echipă care sunt distribuiți în următoarele roluri: Soldatul (Cătălin Bordea), Iubita soldatului (Ana Odagiu) și Maiorul (Andrei Ștefănescu).

Soldatul este vizitat, după o zi de instrucție serioasă, de iubita sa pe care nu a mai văzut-o de multă vreme când, pe neașteptate, intră peste ei Maiorul. Femeia se vede nevoită să se ascundă sub pat, pentru că vizitele sunt interzise în unitate. Maiorul descoperă sub pernele soldatului câteva reviste deocheate și se hotărăște să-i facă acestuia o surpriză: îi aduce o domnișoară (Lora) care să-i ofere o seară romantică. Pe planul înclinat, Lora devine o “fiară” și, plesnind din bici, începe să facă instrucție cu cei doi barbați.

Ce reacție are iubita soldatului la apariția dansatoarei, vedeți duminică, 19 ianuarie, de la ora 20.30, la “Totul e permis”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata