Breaking news

Lora, declaraţie surprinzătoare la Next Star

loading...

Lora a mărturisit la Next Star că în urmă cu ceva ani, când s-a mutat în București și nu avea bani, mergea la karaoke să câștige un ban.

lora - antena 1Aflaţi deja la al treilea sezon al emisiunii, misiunea celor cinci juraţi – Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru e din ce în ce mai grea, mai ales ţinând cont de faptul că în acest sezon Next Star sparge barierele şi aduce în faţa telespectatorilor copii din Ucraina, Franţa, Malta sau chiar Japonia.

Şi în acest sezon, prichindeii lui Negru ascund poveşti de viaţă incredibile, ce-i lasă fără cuvinte pe juraţii emisiunii. Este şi cazul frumoasei Lora, care le-a împărtăşit colegilor săi, în prima ediţie a emisiunii, un moment emoţionant din viaţa ei: „Când m-am mutat în Bucureşti, n-aveam bani, aşa că ieşeam la karaoke ca să câştig să-mi cinstesc prietenii!”

Artista îşi aminteşte şi piesa la care apela de fiecare dată când vroia să impresioneze pe cineva – Alicia Keys – If ain’t got you. Întregul moment, dar şi povestea concurentei ce a determinat-o pe Lora să facă o asemenea dezvăluire va putea fi urmărită joia aceasta, în cadrul premierei Next Star, de la 20:30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata