Breaking news

Lora călărește o bilă suspendată la Next Star

loading...

Lora se dă în spectacol joi seară la Next Star. Jurata dă în mintea copiilor, se urcă pe o bilă suspendată după care începe să strige după ajutor.

lora - bila - next starSunt oameni în toată firea, aşezaţi la casa lor, însă spiritul ludic nu i-a părăsit. Cei cinci juraţi Next Star îşi retrăiesc copilăria cu fiecare moment al talentaţilor prichindei care păşesc în faţa lor pe scenă.

Aflaţi la filmările pentru cea mai nouă ediţie a emisiunii, difuzată mâine seară, de la 20:30, la Antena 1, Lora şi Pepe s-au distrat pe cinste în pauzele de filmări, folosind recuzita adusă special de echipa Next Star pentru momentul micuţei Ambra.

Un perete fals a fost dărâmat de doi dansatori profesionişti care au susţinut-o pe frumoasa Ambra pe scena Next Star în timpul reprezentaţiei sale, folosind o bilă suspendată în tavan, iar jurata Lora şi-a dorit foarte mult să încerce şi ea asta.

Pepe nu a stat pe gânduri şi a ajutat-o să urce, dar a profitat de ocazie şi a împins bila cu putere, spre disperarea Lorei, care a început să strige după ajutor.

„Promit să nu mă mai cert cu tine, te rog, dar opreşte-mă!” i-a spus Lora lui Pepe. Cât a decis artistul să o ţină suspendată pe colega sa de juriu şi ce surprize emoţionante le-a pregătit Dan Negru şi în această săptămână, rămâne de văzut mâine seară, de la 20:30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata