Breaking news

Look TV şi Look Plus revin din februarie în grila RCS&RS

loading...

Look TV şi Look Plus revin în pachetul de bază al operatorului de cablu RCS&RDS, la opt luni de când au fost scoase din grilă.

look tv - rcs rdsScoase din grilă pe 1 iulie 2014 întrucât cereau bani ca să fie redifuzate, întrucât transmit meciurile din Liga I, Look TV și Look Plus, revin la RCS&RDS, după ce compania a încheiat un contract prin care poate retransmite pe canalele Digi Sport, meciurile de fotbal din campionatul intern.

ISB Media Holding Ltd, deţinătorul drepturilor de difuzare pentru competiţiile de fotbal din Liga 1 şi Cupa Ligii, a semnat “un parteneriat extins” cu RCS&RDS.

În urma acestui parteneriat, televiziunile Look TV şi Look Plus, aflate în proprietatea ISB, vor fi redistribuite, începând din luna februarie, în pachetele de bază ale tuturor reţelelor de televiziune prin cablu şi satelit aparţinând grupului RCS&RDS.

În plus, în baza noului parteneriat, Digi Sport și Look TV vor realiza producția meciurilor din Liga I, care vor fi transmise simultan pe cele două televiziuni.

“Pe lângă extinderea distribuţiei, cele două posturi TV depun eforturi constante de îmbunătăţire a programelor oferite, pregătind surprize cu privire atât la conţinutul legat de fotbal şi alte sporturi, cât şi la cel legat de producţiile de entertainment proprii şi achiziţionate. Astfel, noi formate de reality şi de entertainment vor intra în curând pe cele două posturi, dar şi o serie de filme şi seriale achiziţionate de la parteneri de renume din categoria companiilor mari de producţie“, se mai spune în comunicatul ISB Media Holding Ltd.

RCS&RDS a anunţat, în 16 ianuarie, că Digi Sport va transmite, în direct, meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii, începând din luna februarie, precum şi următoarele sezoane ale celor două competiţii, până în 2019.

Digi Sport va difuza toate cele 9 meciuri din Liga 1 din fiecare etapă, a mai anunţat atunci RCS&RDS.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata