Breaking news

Liviu Vârciu cântă în premieră cu fiica lui, la Te cunosc de undeva

loading...

Moment emoționant, la “Te cunosc de undeva!” Liviu Vârciu cântă împreună cu fiica lui, Carmina despre care spune că e cea mai mare realizare a lui.

liviu varciu si fiicaLiviu Vârciu va cânta pentru prima dată alături de fiica sa, Carmina (12 ani), sâmbătă, 4 aprilie, la “Te cunosc de undeva!”.

“Carmina nu a mai cântat niciodată pe o scenă. Am avut mari emoții. Cred că acesta este cel mai frumos sentiment din lumea asta: să fii lângă copilul tău, pe scenă. Carmina e cea mai mare realizare a mea. Și vreau să-i mulțumesc mamei ei că a crescut un copil atât de minunat, cuminte și educat. Întregul merit este al mamei ei și îi mulțumesc pentru asta”, a spus Liviu, cu lacrimi în ochi, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”.

Carmina și Liviu Vârciu se vor transforma, sâmbătă, în Sore și Mihai Georgescu, solistul trupei Bere Gratis, și vor cânta împreună “Noapte caldă”. Telespectatorii Antenei 1 vor putea vedea emoționantul lor moment sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata