Breaking news

Liviu Mihaiu dezbate la TVR eutanaiserea maidanezilor

loading...

Liviu Mihaiu revine la TVR cu emisiunea Între bine și rău, iar principalul subiect de dezbatere îl reprezintă eutanasierea maidanezilor. Lucian Mândruţă şi Mihai Trăistariu se află pe lista invitaților.

liviu mihaiu - maidaneziCe e de făcut în privinţa câinilor fără stăpân? Este eutanasierea soluţia cea mai bună? Există o cale de mijloc? Subiectul este dezbătut pe larg marţi seară, la a doua ediţie Între bine şi rău din acest sezon. Liviu Mihaiu a pregătit şi de această dată, pentru telespectatorii TVR 1, o emisiune care nu îi va putea lăsa indiferenţi, cu argumente solide pro şi contra temei şi invitaţi pe măsură, care să le susţină.

Lucian Mândruţă, Monica Davidescu, Mihai Trăistariu, Vladimir Mănăstireanu – preşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare, deputatul USL Liviu Harbuz, Codruţ Feher – vicepreşedintele Alianţei pentru Combaterea Abuzurilor, Claudiu Dumitriu – vicepreşedinte al Federaţiei Naţionale pentru Protecţia Animalelor şi Ana Măiţă – preşedintele Asociaţiei „Mame pentru Mame” sunt cei care au acceptat invitaţia lui Liviu Mihaiu la Între bine şi rău, la o discuţie care nu lasă loc de sensibilităţi.

Primarii oraşelor Cluj-Napoca, Timişoara, Craiova, Târgu Mureş şi Iaşi îşi vor exprima şi ei opiniile, prin intermediul unor materiale filmate.

Din 8 octombrie, Liviu Mihaiu a revenit la TVR 1 cu emisiuni în care spiritele se încing, în care telespectatorii sunt prinşi de subiectele fierbinţi dezbătute, iar publicul nu este format din simpli figuranţi, ci din oameni direct implicaţi în temele de discuţie. Între bine şi rău este un talk-show devenit un brand al TVR, un model preluat şi de alte televiziuni, care îşi propune să arate rolul democratic al televiziunii în forma sa cea mai pură – acela de a media între public şi autorităţi, asigurând primului accesul la discursul politic necosmetizat, iar autorităţilor un canal de acces direct la alegători.

În fiecare marţi seară, de la 21.10, la TVR 1 şi pe TVR+, două echipe sunt chemate să se exprime, de pe poziţii antagonice, pe marginea unor teme politico-sociale sau economice de actualitate, privite între bine şi rău. Invitaţi sunt reprezentanţi ai oficialităţilor, jurnalişti şi psihologi, care vin cu argumente pertinente, iar concluziile le trag publicul şi telespectatorii.

„E a treia serie de emisiuni Între bine şi rău începând din 2007… e o emisiune al cărui format pro versus contra este de inspiraţie BBC şi care a avut succes consistent pentru publicul TVR. Tratează teme mari naţionale şi de societate şi nu se ocupă de persoane fizice sau juridice. Am încredere că pot aduce un gen de dezbatere sine ira et studio sau, mai pe româneşte, fără psihozele anti care străbat spaţiul politic şi jurnalistic românesc…”, declară Liviu Mihaiu.

Emisiunea găzduită la TVR 1 de Liviu Mihaiu s-a bucurat de o mare apreciere din partea publicului încă din primăvara anului 2007, când a debutat.

De atunci, numeroase subiecte fierbinţi au fost discutate de moderator şi invitaţii săi, aceştia punând lumină asupra unor situaţii neclare, aflate undeva la limita dintre bine şi rău.

loading...
1 Comentariu
  1. alejandra spune

    deberia de miran el modelo de control que tienen en la ciudad de medellin en colombia la solucion no esd matar es castrar y educar la gente

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata