Breaking news

Liga Profesionistă de Fotbal își face post de radio online

loading...

Liga Profesionistă de Fotbal intră pe piața media din România. LPF sparge gheața cu un post de radio online care va transmite pentru început, meciurile din Liga I.

lpf post de radioLPF vrea să-și facă trust media și începe proiectul cu un post de radio online și cu un site unde se vor transmite imagini live din studio.

Într-o primă fază, postul de radio va transmite live, toate meciurile de fotbal din Liga I, Cupei Ligii-Adeplast și Cupei României.

Marius Mitran, directorul departamentului Imagine — Comunicare al LPF a declarat într-o conferință de presă că dezvoltarea postului de radio va ajuta la creșterea imaginii fotbalului românesc.

Nu va vom da prea multe detalii, deocamdată, însă vă putem spune doar că emisiunile vor fi realizate de nume cunoscute în mass-media. Prin intermediul radio-ului, realizatorii emisiunilor vor intra în direct cu suporterii fotbalului românesc, pentru a afla opiniile lor despre competițiile organizate de LPF și FRF, despre meciurile disputate pe plan intern și internațional„, a anunțat Marius Mitran.

În prezent, Radio România deține drepturile pentru transmiterea radio a meciurilor de fotbal din Liga I pe teritoriul României. În timp ce posturile Look TV și Look Plus transmit la tv meciurile de fotbal din Liga I.

loading...
7 Comentarii
 1. sorin spune

  Mitran, o sulfa ordinara, cu un tupeu nemasurat si un caracter infect. S-a facut lacheul lui Gino penalu’

 2. Gigel spune

  Fac pariu ca postul asta radio e sponsorizat de Rds ca sa aiba si abonatii lor unde urmari, pardon, asculta Liga 1 :)))
  Cred ca revine moda ascultarii meciurilor pe RadioRomaniaActualitati :)))

 3. Emy spune

  S-ar putea ca si transmisiunile radio sa fie prea scumpe pentru Rds. 🙂

 4. Vlad spune

  Comentatorii o sa fie de la DigiSport ca si asa nu mai au de lucru de cand nu mai transmit Liga1.

 5. george spune

  :)) Pai asta ne ramane de facut daca suntem abonati la rds. La radio, vreau sa aud meciul la radioooo cu Ilie Dobre =)) O sa fie de vis dar am sunta dej ala UPC. Inteleg ca sunt foarte prompti

 6. tudor spune

  li s-a facut mila de aabonatii rcs

 7. dobre spune

  :)) GATA! Au si amaratii de la rcs unde sa urmareasca meciurile. Frumos gest

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata