Breaking news

Liga I revine la Antena 1 după o pauză de patru ani

loading...

După o pauză de patru ani de zile, fotbalul intern revine la Antena 1. Postul din Băneasa va difuza PRIMA OPŢIUNE din fiecare etapă a Ligii 1 Sâmbătă startul se da cu Steaua – Petrolul.

LigA1Antena 1 va difuza începând de sâmbătă, 11 iulie, meciurile din Liga 1. Derby-ul fiecărei etape va putea fi urmărit live pe Antena 1, Antena Play urmând să difuzeze toate celelalte meciuri din rundă respectivă.

Prima partida care va deschide campionatul sâmbătă, 11 iulie, de la ora 21:00 este Steaua-Petrolul, meci ce vine cu două premiere: Mirel Rădoi, la prima partida că antrenor în Liga 1 şi un tehnician nou pentru Petrolul, Tibor Selymes.

Noua ediţie de campionat va fi total diferită de cele precedente: în dispută mai sunt doar 14 echipe (faţă de 18 până acum), iar sistemul prin care se va decide campioană, participantele în Champions League, Europa League şi echipele retrogradate este playoff – playout.

Antena 1-RCS&RDS au deținut drepturile tv pentru difuzarea meciurilor din Liga I, în perioada 2008-2011, pentru care au plătit 102 milioane de euro. Antena 1 difuza meciuri și pe GSP TV, canal creat odată cu preluarea drepturilor tv. În 2014, GSP TV a devenit ZU TV.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata