Breaking news

Liana Stanciu: Mi-am dat demisia din funcția de șef al Eurovision, dar nu mi-a fost acceptată

loading...

Liana Stanciu a declarat sâmbătă, pentru exclusivNews.ro că și-a dat demisia din funcția de șef al delegației României la Eurovision, în momentul în care soțul ei a înscris trupa Bere Gratis în concurs. Dar că demisia nu i-a fost acceptată de producătorul general, Cristian Zgabercea.

liana stanciu - eurovisionLiana Stanciu a explicat pentru exclusivNEWS.ro că ea nu are niciun fel de atribuții directe sau indirecte în organizarea Selecției Naționale Eurovision România 2014 și că piesa trupei Bere Gratis, din care face parte și soțul ei a fost aleasă de juriu fără ca ea să aibă vreun cuvânt de spus. Dacă până anul trecut șeful delegației TVR la Eurovision era același cu producătorul Selecției Naționale, anul acesta lucrurile sunt total schimbate. Producătorul general al TVR, Cristian Zgabercea este și producătorul Eurovision, Elena Știrbescu coordonează Selecția Națională iar Liana Stanciu este doar șeful delegației TVR la Eurovision și își va intra în rol odată cu alegerea reprezentatului României, pe 1 martie 2014.

Coordonatorul Selecției Naționale și șeful de delegație, sunt chestiuni care în trecut erau ocupate de același om, avea atribuții comune, anul acesta sunt total separate. Elena Știrbescu este coordonator pentru Selecția Națională, iar producătorul general al Eurovision este domnul Cristian Zgabercea. Eu sunt doar șefa delegației, eu sunt practic diplomatul care ține steagul și reprez împreună cu alesul evenimentului produs de Elena, da, a se înțelege chestia asta. pentru că toată lumea a aruncat cu rahat în mine, crezând că eu le fac pe amândouă. Așa era pe vremuri, anul acesta nu mai este așa și atunci aș vrea să fie foarte clar”, a declarat Liana Stanciu în exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro.

Cât privește controversa cu prezența soțului ei în finală, cu o piesă a trupei Bere gratis, Liana Stanciu a mărturisti că în momentul în care Mihai Georgescu i-a spus că vrea să se înscrie la Eurovision, ea și-a dat demisia din funcția de șef de delegație dar că nu i-a fost acceptată.

Eu aș vrea să renunț, eu am încercat să renunț, eu mi-am dat demisia. Din dată ce Mihai a decis să vină cu o piesă, eu m-am dus și m-am cerut. Și mi s-a spus că nu e niciun conflict. Eu am dorit să ies din chestia asta. Din dată ce m-au numit, am fost pentru două zile fericită, după care am aflat ce să fac, mi-a trecut fericirea. Iar din dată ce Mihai mi-a spus că el își dorește să meargă, din motivele lui, le înțeleg perfect și subscriu, m-am dus și am spus că sunt în situația asta. Și mi s-a spus textual: tu nu vei juriza, tu nu vei numi juriul, nu ai nicio legătură cu povestea asta. Tu doar reprezinți în afara granițelor. Tu răspunzi de ceea ce se produce aici și reprezinți România la Eurovision. Și atunci am spus ok”, a precizat Liana Stanciu pentru exclusivNEWS.ro.

Liana Stanciu a precizat că imaginea ei deja a fost afectată dar că speră ca lumea să înțeleagă că ea nu și-a băgat soțul în finala Eurovision România 2014.

Deja e afectată imaginea mea. dar sper din suflet că oamenii vor pricepe până la sfârșit și în sufletul lor se va naște o părere de rău”, a concis Liana Stanciu.

Ştefan Stan feat. Teddy K, Naomy, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Crăciunescu, Anca Florescu, Paula Seling și Ovi, Vizi Imre, Renée Santana feat. Mike Diamondz, Mirela Vaida Boureanu, The dAdA şi The Zuralia Orchestra sunt cele 12 piese care s-au calificat în finala Eurovision România. Concursul va avea loc e 1 martie la Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov, și va fi transmis în direct de TVR 1, de la ora 20.30.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata