Breaking news

Liana Alexandru revine în televiziune, la pupitrul știrilor Digi 24

loading...

După un an de pauză Liana Alexandru revine din 1 decembrie, de Ziua Naţională, de la ora 22.00, la pupitrul jurnalelor de ştiri de la Digi 24.

liana alexandruFrumoasa prezentatoare a fost, în ultimul an, mamă full time. Cu câteva zile înainte de a reveni pe micul ecran Liana şi-a adus fetiţa, pe micuţa Selona, într-o vizită în studioul de ştiri.

Prioritățile mi s-au schimbat radical când a apărut Selona. La început, nevoile bebelușului au fost pentru mine adevăratele știri. Apoi, copilul a început să capete independență, iar eu curaj să revin la activitățile mele și pasiuni. Acum pot recunoaște că îmi e dor de televiziune. Acum câteva luni, însă, nici măcar nu aveam în plan să mă gândesc la ce mi-ar putea fi dor”, mărturiseşte Liana.

De Ziua Naţională, pe 1 decembrie, Liana Alexandru va prezenta un Jurnal de ştiri special, de la ora 22.00, ce va conţine o sinteză a reportajelor difuzate în cadrul campaniei „Triumful unei naţiuni. Cine a înfăptuit România Mare”.

Dacă poți să transmiți nedistorsionat ce anume din istorie e relevant pentru viitorul lor, oamenii nu au cum să fie indiferenți. Sper ca noi, la Digi24, să reușim să promovăm acest mesaj, că numai cunoscând-ți istoria poți să alegi în mod liber cine vrei să devii”, a mai spus jurnalista.

Liana Alexandru spune că are emoţii la întoarcerea de micul ecran, însă căldura cu care au primit-o colegii a ajutat-o să treacă peste ele: Sunt copleșită de câți oameni m-au întâmpinat. Mă voi strădui să stăpânesc atât emoțiile mele, cât și emoțiile primite de la cei care m-au așteptat să revin. Voi reveni în prime-time pe week-end. E o decizie importantă pentru mine după un an în care, educându-mă să fiu un părinte bun, am înțeles de ce prezența mamei în primii doi ani de viață ai copilului este esențială pentru dezvoltarea psihică și sufletească a ființei umane.

Liana Alexandru revine pe micul ecran, la Digi24,  duminică, 1 decembrie, de la ora 22.00, cu un Jurnal de ştiri special, ce contine o sinteză a reportajelor difuzate în cadrul campaniei „Triumful unei naţiuni. Cine a înfăptuit România Mare”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata