Breaking news

Lecţii de matematicã la România Danseazã, din partea unui puști de 8 ani

loading...

Dupã ce a strãbãtut ţara în lung şi în lat în cãutarea celor mai buni dansatori, caravana „România Danseazã” aduce acum în faţa juriului românii care ştiu sã facã show, adorã sã danseze şi, mai ales, viseazã sã fie vãzuţi de o ţarã întreagã. Acestea sunt şi premisele lui Rareş, un bãieţel de 8 ani pasionat de stilul breakdance.

RaresPânã sã înceapã demonstraţia, puştiul nu a scãpat de curiozitãţile juraţilor: Dacã mi-ai da mie 10.000 euro, cat ţi-ar mai rãmâne?” l-a întrebat CRBL, care a fost surprins sã audã cât de pregãtit este micuţul la matematicã.

Doar când a venit vorba de procente a fost pus în dificultate, când Mihai Bendeac i-a propus sã îi dea lui 50% din premiu.

Monica Petricã, CRBL şi Mihai Bendeac sunt juraţii celui mai fresh format de televiziune dedicat dansului. “România Dansează” are la bază formatul “Got To Dance”, program lansat în 2009 în Marea Britanie care a ajuns deja la sezonul 4.

Succesul acestui talent –show se bazează pe emoții, senzații, trăiri toate transmise de oameni obișnuiți prin intermediul dansului. Emisiunea va putea fi vizionatã la Antena 1, începând cu luna martie.

Dacã CRBL şi Monica Petricã, prim-balerinã la Opera Naţionalã Bucureşti, vor juriza strict din punctul de vedere al coregrafiei, ritmului, muzicii şi al stilului, Mihai Bendeac îşi va asuma rolul spectatorului avizat, care nu are studii de specialitate în domeniu. Fiind cel mai popular format internaţional de dans, „România danseazã” are ca primã regulã diversitatea, astfel cã pe micile ecrane vom vedea oameni de toate vârstele şi toate stilurile de dans posibile.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata