Breaking news

Lazarus a rămas fără Zeus TV. CNA i-a retras licența

loading...

Consiliul Naţional al Audiovizualului a închis televiziunea Zeus TV, deținută de Luis Lazarus, întrucât televiziunea nu mai emitea de mai bine de 90 de zile.

zeus tv - lazarus - cnaÎn ședința de marți, CNA, a retras licența audiovizuală postului Zeus TV, în baza legii audiovizuale, din cauză că postul şi-a întrerupt emisia mai mult de 90 de zile.

Reprezentanţii CNA au făcut un control la sediul televiziunii Zeus TV în luna iunie, constatând că acesta este închis.

Zeus TV şi-a întrerupt emisia mai mult de 90 de zile şi nu a notificat Consiliul pentru a preciza care sunt motivele pentru care şi-a încetat emisia.

Zeus TV a început să emită în mai 2011, fiind disponibilă atunci pe UPC Digital şi în grilele unor operatori de cablu mai mici din ţară. În grila Zeus TV se regăseau la momentul respectiv 44 de programe, emisiunea centrală fiind “Luis Lazarus Live”. În iulie 2012, Zeus TV a fost scos din grila UPC Digital.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat, în 1 februarie 2011, solicitarea lui Luis Lazarus de a lansa televiziunea generalistă Zeus TV.

Luis Lazarus a renunțat la postul tv, din motive financiare. Prin Zeus TV, Lazarus dorea să creeze un nou OTV, prin care să devină celebru și bogat la fel ca și mentorul său, Dan Diaconescu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata