Breaking news

La X Factor a revenit concurenta care l-a pupat pe Cheloo

loading...

Preselecţiile pentru cel de-al treilea sezon X Factor, difuzat în fiecare duminicã, de la 20:30, la Antena 1 au adus în faţa juriului o mulţime de tineri talentaţi, gata sã demonstreze cã au factorul X.

cheloo si elizaPrintre ei şi Eliza Bunu, concurenta care l-a fãcut anul trecut pe Cheloo sã strige: “O sã am <<coşmare>> cu tine!” şi de care juratul X Factor şi-a amintit imediat cum a vãzut-o pe scenã.

Pentru cã a recunoscut din prima cã a venit înspãimântatã de-a dreptul de Cheloo, juratul X Factor i-a întins o capcanã, întrebând-o: „Ai <<coşmare>>?”, dar ea s-a prins imediat şi l-a corectat.

Anul acesta însã tânãra nu s-a lãsat deloc intimadatã şi e convinsã cã în realitate Cheloo nu e aşa de rãu: Duritatea lui e o faţadã a declarat Eliza în culise, amintindu-şi de gestul de anul trecut, când l-a implorat pe juratul X Factor sã o lase sã îl pupe.

Sã fie primit! Nu am mai pãţit asta de când eram mic!” a glumit Cheloo, iar Dan Bittman a completat: “Asta înseamnã cã oamenii revin cu drag la X Factor!”.

Dacã a reuşit sã îi impresioneze pe juraţi şi sã câştige un loc mai departe în super show-ul X Factor rãmâne de vãzut duminicã, în cel de-al doilea episod X Factor, difuzat de la 20:30, la Antena 1.

cheloo sarut eliza

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata