Kanal D prezintă povestea incredibilă a românului Patrick Specialu’ din Paris

loading...

Sâmbătă, de la ora 20:00, la “Asta-i România”, Kanal D  prezintă povestea incredibilă românului Petrică Dorle, cunoscut ca și Patrick Specialu’ din Paris.

Patrick Specialu - parisPetrică Dorle, cunoscut că Patrick Specialu’, românul care a uimit Parisul cu averea sa, dar şi cu stilul sau de viaţă, își spune povestea de viață la Kanal D.

Originar din satul Certeze, din judeţul Satu Mare, Patrick conduce acum bolizi de sute de mii de euro, pe care îi scoate din garaj în funcţie de anotimp, îmbracă cele mai scumpe haine şi poartă bijuterii exclusiviste, pe care omul de rând nici în zece vieţi nu şi le-ar permite.

Patrick Specialu’ trăieşte la Paris, într-o vila situată într-unul dintre cele mai exclusiviste cartiere ale oraşului, şi spune că Franţa i-a adus succesul în afaceri.

Pentru o ieşire în oraş, Patrick începe pregătirea cu câteva ore înainte, alegându-şi haine şi accesorii dintre cele mai scumpe şi asortate. Nu degeaba se spune că e . Până şi ochelarii de soare, făcuţi la comandă, sunt suflati cu aur.

Dacă sunt invitat la evenimentul unei firme, mă îmbrac cu ţinute ale respectivului brand. Cum altfel? Dacă nu mă mai invită după-aia dacă vin îmbrăcat cu altceva?”, spune Patrick.

Sâmbătă, veți putea vedea în cadrul reportajului realizat de Mihai Ghiță la Paris, cum îl privesc francezii pe Petrică al nostru, cum a reuşit românul să facă atâţia bani în una dintre cele mai mari Capitale ale lumii, dar şi cum decurge o zi din viaţa “neobişnuită” a acestuia.

3490 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*