Breaking news

Jurații X Factor au primit propuneri indecente de la concurente

loading...

Propuneri indecente la X Factor, în a treia ediție de audiții. O concurentã l-a cerut de soţ pe Bittman, dar îl vrea amant pe Cheloo.

Cheloo si dan bittmanDiversitate, spectacol, talent sunt atributele celui mai nou sezon X Factor, difuzat în fiecare duminicã, de la 20:30, la Antena 1.

Audiţiile celui de-al treilea sezon al super show-ului au adus însã în faţa juriului şi concurenţi aflaţi deja la a treia încercare.

Printre ei şi o doamnã care, de dragul muzicii şi al telespectatorilor, dupã cum ea a mãrturisit, a pãşit pe scena X Factor mai sigurã pe ea ca oricând.

Şi-a început discursul spunând cã l-a visat pe Cheloo: Adevãrat vã spun, l-am visat, fãceam amor!

„Şi ce vã fãceam doamnã? Sã dezvoltãm!” a spus amuzat juratul X Factor, iar rãspunsul doamnei a venit prompt: Ne sãrutam, ne mângâiam….

Delia a simţit nevoia sã intervinã: Dar pe domnul Dan nu l-aţi visat niciodatã?.

Pe domnul celebru cântãreţ aş dori sã îl iau de soţ, iar pe domnul artist de la Paraziţii, cã nu îmi place sã îi spun Cheloo, mi l-aş dori ca amant” a rãspuns doamna, aruncând sala în aer.

Amuzat peste mãsurã, Bittman a completat: Adicã eu când aş veni acasã, l-aş gãsi în dulãpior pe colegul Cheloo?, iar acestuia i-a spus: Cred cã trebuie sã ne mutãm împreunã!

Intregul episod va putea fi urmãrit duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata