Breaking news

Jurații Next star, șocați de ce a putut să facă o concurentă

loading...

Numărul incredibil de contorsionism prezentat joi seară, în emisiunea lui Negru, de către micuța Andreea, i-a șocat de-a dreptul pe cei cinci jurați Next Star.

andreea - next star  - constorsionismSeară incredibil de grea pentru juraţii Next Star. O mulţime de copii talentaţi au păşit aseară pe scena concursului, iar momentul deciziei a fost unul deosebit de greu pentru juraţi.

N-am văzut aşa ceva nici la Cirque du Soleil!”, au spus jurații, care s-au crucit când au văzut în ce hal se poate flexa și contorisiona Andreea. Li s-a făcut pielea de găină și s-au închinat când au văzut cum micuța Andreea se poate răsuci ca și cum ar fi făcută din gumă.

Momentul de contorsionism al micuţei Andreea i-a uluit pe toţi cei prezenţi în sală: „Mă dor oasele, n-am putut să ne uităm la toate momentele!” a spus Connect-R, iar Pepe a mărturisit că nu a văzut aşa ceva nici la Cirque du Soleil. „Cred că e singurul copil din ţara asta care face aşa ceva” a completat Marian Drăgulescu, cel care i-a oferit micuţei şi o serie de costume profesioniste de gimnastică, pe care familia Andreei nu şi le putea permite.

„Este cea mai grea seară de când sunt eu în emisiunea asta!” a mărturisit Connect-R, iar colegii săi l-au aprobat într-un glas. Andreea Bănică, Andreea Bălan sau gimnastul Marian Drăgulescu au acceptat invitaţia campionului divertismentului, Dan Negru, şi i-au surprins pe talentaţii prichindei, care nu şi-au putut stăpâni lacrimile de emoţie.

Cu așa concurenți talentați, producţiile oferite de Pro Tv şi Kanal D n-au avut nicio şansă în faţa prichindeilor talentaţi de la Next Star, cel de-al şaptelea episod al show-ului impunându-se ca lider detaşat de piaţă, atât la nivel urban, cât şi pe segmentul naţional. Astfel, Next Star a fost urmãrit asearã în medie de peste 1 033 000 de telespectatori, înregistrând un rating mediu de 10.2% şi 19.5% cotã de piaţã la nivelul targetului urban, în vreme ce poziţia secundă era ocupată de Kanal D, cu 8.3% rating şi 15.7% cotă de piaţă. Pro TV a ocupa abia cea de-a treia poziţie, cu 7.2% rating şi 13.7% cotă de piaţă.

În minutul de aur, 21:45, înregistrat aseară pe momentul de contorsionism al micuţei Andreea, cãruia Dan Negru i-a fãcut o surprizã extraordinarã aducându-i-l pe scenă pe Marian Drăgulescu, Next Star a fost urmărit de peste  2 554 000 de telespectatori la nivel naţional.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata